Skype for Business hårdvara – Använd rätt headset

Använder du Skype for Business med ett enkelt headset eller kanske till och med din laptops inbyggda högtalare och mic? Då är det dags att titta på alternativen. Vi lovar du får en mycket bättre upplevelse!

Certified_Skype_for_Business_Blue

Det är viktigt att headset:et bär stämpeln Certified for Skype for Business eller Optimized for Lync. Microsoft certifierar hårdvara som garanterar bra audio och/eller video kvalitet och supporterar extrafunktionerna som nämns. Mer information och lista på certifierade enheter hittar du här.

Personligen använder jag ett trådlöst headet, Jabra Evolve 65 MS.

Jabra_Evolve_65_MS

Jag använder det dagligen på att lyssna på musik/video från datorn och då kan jag fälla upp mic:en så den inte är ivägen. Jag kan höja och sänka ljudet på sidan av ena hörluren. Trycker jag in Vol+ och Vol- samtidigt så tänds en röd lampa på headsetet för att visa jag är upptagen.

Jag har det kopplat både till min mobiltelefon och till datorn så oberoende om det ringer på telefonen eller i Skype for Business så mute:as musiken och ringer i headsetet och jag kan svara med knappen på headsetet.

Och sitter du i landskap eller arbetar i högljudda nivåer så är det headset perfekt – jag kan stå ett rack fullt med servrar och personen i andra änden hör knappt oljudet. Headset:et pratar med mig också, när batteriet börjar ta slut så säger en röst ”Battery low…”, betydligt behagligare än pip.

Vill du verkligen stänga ute ljudet runtomkring dig kan du titta på Jabra Evolve 80 MS.

Jabra_Evolve_80_MS

Kontakta oss för att få ett demo hur du kan samarbeta över Skype for Business på ett effektivare sätt!

Disclaimer: All information on this blog is offered "as is" with no warranty. It is strongly recommended that you verify all information and validate all scripts in isolated test environments before using them in production environments.
Tags: